Uradna spletna stran

Daniel Rampre
McDanny

Slovenski Joe Cocker

Daniel Rampre

O meni

Glasba me spremlja od malega, moj talent pa so dopolnili profesorji v glasbeni šoli. Javno sem se predstavil že kot fantič v radijski oddaji »Veseli tobogan«. Igram več instrumentov klaviature, harmoniko, kitaro in prečno flavto. Izobraževal sem se tudi vokalno, zato lahko dodam, da dobro obvladujem petje.

Sem klaviaturist in pevec, dober imitator, sem glasbenik, ki znam in zmorem razveseljevati ljudi ob različnih priložnostih, imam sodobne glasbene instrumente in ozvočenje. Sem dosleden in zanesljiv pri dogovorih in nastopih. Kot profesionalni glasbenik nastopam od leta 1980 s preko 100 nastopov letno. Sem komunikativen, znam animirati ljudi. Izogibam se banalnih iger in slabih vicev. Poleg slovenskega jezika obvladam še hrvaško in angleško, pasivno pa tudi francosko in nemško.
praznovanja.... vprašaj Danija za besedilo
Pravijo, da ni življenja brez glasbe, da glasba ne pozna meja, da je glasba sol življenja, zato sem srečen, da živim za glasbo in z glasbo in da z njo razveseljujem ljudi. Spremlja me od malega, moj talent pa so dopolnili profesorji v glasbeni šoli. Javno sem se predstavil že kot fantič v radijski oddaji "Veseli tobogan".
Moj program obsega približno 700 različnih vokalno instrumentalnih skladb. Ves čas spremljam glasbene trende in k repertoarju dodajam nove in sveže skladbe tako slovenskih kot tujih avtorjev. Izvajam: - plesno glasbo različnih ritmov, - največje svetovne in domače uspešnice, - dalmatinske pesmi, - starogradske melodije, - slovenske popevke, - slovensko narodno zabavno glasbo, - rock & rock'n roll, - instrumentalno glasbo. Moja posebnost je dobro imitiranje pesmi popularnih pevcev, med njimi Joe Cockerja, Julia Inglesiasa, Eltona Johna, Erosa Ramazzotija, Oliverja Dragojeviča, Gibonnija, Petra Graša. Mnogi poslušalci tako doma kot v tujini, so to mojo posebnost še posebej pohvalili.
My complete project

My Latest Project

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available,
but the majority have suffered alteration.

Novosti

Zadnje novice

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration.

Kontakt

Kontaktirajte me

Telefon: +386 41 111 111
Elektronski naslov: info@glasbenikdani.com