Duet z Andrejo Čamernik

Duet

Pevca Daniel Rampre (slovenski »Joe Cocker«) in Andreja Čamernik Rampre sta stara glasbena mačka. Na slovenski glasbeni sceni delujeta že več kot štiri desetletja in v tem času sta vsak na svoji strani ustvarjala in stala na mnogih odrih, tako domačih kot tudi tujih. Avgusta 2013 sta postala par in takrat združila tudi glasbeno delovanje. Skupaj sta posnela že več pesmi, z eno od teh »Za ljubezen sta potrebna dva«, pa sodelovala na festivalu Melodije morja in sonca.

Daniela je širša javnost spoznala na šovu Slovenija ima talent, kjer mu je čisto malo zmanjkalo do finala. Z odličnimi imitacijami legendarnega Joe Cockerja je postal “slovenski Joe Cocker”, Andreja pa se lahko pohvali, da je z legendarnimi Avseniki posnela valček Če bližnjega rad imaš, znana pa je tudi po uspešnici Ne reci zbogom mi, in drugimi narodno – zabavnimi ter pop pesmimi.

Andreja in Daniel skupaj tvorita odličen duet, ki z bogatim in žanrsko raznovrstnim programom, zna poskrbeti za dober žur. Za dobre vibracije in plesno razpoloženje poskrbita tako s tujimi kot tudi domačimi pop uspešnicami, dobrim rockom, nežnimi baladami, dalmatinskimi hiti, slovensko popevko in tudi kakšna domača se najde v njunem glasbenem programu. Oba sta še vedno tudi studijsko aktivna saj nastajajo nove pesmi, ki jih najdete na youtube kanalu.