Predstavitev

(PR) - SLO

Zanimivo je, da se je Joe Cocker rodil 20. maja in na ta dan, samo letnica rojstva je druga, se je rodil tudi »slovenski Joe Cocker« DANIEL RAMPRE, ki je, morda tudi zaradi tega, na nek način še bolj povezan z veliko legendo. Sicer pa je Daniela slovensko občinstvo bolj spoznalo na šovu Slovenija ima talent, kjer je navdušil prav s Cockerjevimi uspešnicami. Želi si, da spomin na rokovsko legendo ne bi zbledel in zato je zbral skupino odličnih glasbenikov, ki se je poimenovala JOE COCKER TRIBUTE SlOVENIA.

JOE COCKER TRIBUTE SLOVENIA  je zasedba osmih preverjenih glasbenikov: Robi Lukač – bass / Tomi Grünfeld – kitara / Andrej Smrekar – bobni / Rok Podakar – klaviature & spremljevalni vokal / Dejan Mesec – saksofon / hammond & harmonika / Andreja Čamernik Rampre in Andreja Sonc – spremljevalni vokali / glavni vokal “slovenski Joe Cocker” Daniel Rampre. SKUPINA V DVOURNEM NASTOPU IZVEDE VEČ KOT 20 PESMI NAJVEČJIH USPEŠNIC LEGENDARNEGA COCKERJA.

Prav tako kot slavna legenda tudi Daniel beleži že dolgo glasbeno pot. Joe Cocker Tribute Slovenia  je v tej postavi izvedel že več zanimivih glasbenih dogodkov, ki dokazujejo, da tako Slovenci kot seveda tudi drugje po svetu, radi poslušamo tovrstno glasbo.

Prepričani smo, da lahko v mozaik v pestrosti na marsikaterem domačem in tujem odru svoje doda tudi naša skupina. Vsekakor poskrbimo za nepozabno doživetje živega nastopa. Energična glasba in emotivna besedila, ki se nas dotaknejo in oživijo naše spomine, zgodbe življenja v katerih se najde vsak od nas …

Vsekakor je to glasba, ki je zaznamovala tako zdajšnje kot pretekle generacije.

(PR) - CRO

Zanimljivo je, da je Daniel Rampre – »slovenski Joe Cocker« rođen 20. svibnja. To je istog dana, ali ne i iste godine kao i »veliki« Joe Cocker. Daniel je stekao afirmaciju u showu Slovenija ima talent, gdje je dobro uzdrmao scenu uz poznate Cockerove hitove. Danielova je želja, da sjećanje na rock legendu nikada ne izblijedi i zato je oko sebe okupio vrsne glazbenike i osnovao grupu JOE COCKER TRIBUTE SLOVENIA.

JOE COCKER TRIBUTE SLOVENIA čini skupina od osam iskusnih glazbenika: Robi Lukač – bas gitara / Tomi Grünfild – gitara / Andrej Smrekar – bubnjevi / Matic Čadež ili Rok Podakar – klavijature & prateći vokal / Dejan Mesec – sax, Hammond & harmonika / Andreja Čamernik Rampre i Andreja Sonc kao prateći vokali, a glavna figura je “slovenski Joe Cocker” – Daniel Rampre. GRUPA IZVODI NAJVEĆE HITOVE LEGENDARNE ZVIJEZDE JOA COCKERA.

JOE COCKER TRIBUTE SLOVENIA je proizveo nekoliko vrlo zanimljivih glazbenih događaja, koji dokazuju da se u Sloveniji, kao i u ostalim zemljama sluša ova vrsta glazbe. Daniel je kao i Joe već duže vrijeme prisutan na glazbenoj sceni.

Sigurni smo da naša grupa može dodati nešto posebno u »šareni mozaik« događaja na domaćim i stranim pozornicama. Jamčimo da će naš nastup uživo biti događaj za pamćenje. Cockerova energična glazba i njegovi emotivni tekstovi svakoga od nas uistinu dirnu, a uostalom i oživljaju sjećanja i životne priče u kojima se možemo pronaći.

U svakom slučaju, to je vrsta glazbe koja je obilježila prošle generacije, a i one koje dolaze.

JOE COCKER TRIBUTE SLOVENIA KONTAKT

Povpraševanja lahko pošljete s klikom na spodnji gumb.